sirah_bg

Produk

  • DL-Lipoic Acid

    DL-Lipoic Acid

    Jeneng Inggris: DL-Lipoic Acid;α-Lipoic Acid;

    Nomer CAS: 1077-28-7;

    Rumus molekul: C8H14O2S2

    Asam lipoat DL minangka zat anti radikal bebas sing unik, sing asring diarani macem-macem antioksidan.Iki minangka zat kaya vitamin sing diprodhuksi ing awak.Ora kaya antioksidan liyane kanthi efek khusus sing diprodhuksi ing awak, asam lipoat DL ora larut ing lemak utawa larut banyu, sing ndadekake bisa ningkatake aktivitas antioksidan liyane ing awak, lan uga minangka pengganti sing kasedhiya nalika antioksidan. ora cukup.Contone, yen isi vitamin C lan vitamin E sing disimpen ing buku kimia kurang banget, asam lipoat DL bisa ditambah sementara.Amarga asam lipoat DL bisa ngliwati alangi getih-otak, bisa mbantu mbalikke reaksi salabetipun sing disebabake dening stroke.Asam lipoat DL uga mbantu njaga tingkat gula getih normal lan nyegah komplikasi serius diabetes.Kanthi umur, awak manungsa ora bakal bisa ngasilake asam lipoat DL sing cukup kanggo njaga kesehatan.

  • Heksachlorocyclotriphosphazene

    Heksachlorocyclotriphosphazene

    Jeneng Inggris: Hexachlorocyclotriphosphazene ;Phosphonitrilic chloride trimer

    NO CAS: 940-71-6; Rumus molekul: CL6N3P3

    Hexachlorocyclotriphosphazene minangka senyawa kaya balung sing kasusun saka atom fosfor lan nitrogen, lan umume ana ing wangun klorida.Iki minangka bahan baku dhasar kanggo sintesis polyphosphazenes.Reaksi sintetik dipikolehi kanthi misahake oligomer cincin n = 3.

    Wêdakakêna kristal putih, ora larut ing banyu, larut ing etanol, benzena, karbon tetraklorida, lsp

  • Melatonin

    Melatonin

    Jeneng Inggris: Melatonin

    NOMER CAS: 73-31-4;Rumus molekul: C13H16N2O2

    Melatonin minangka senyawa heterosiklik indole.Sawise sintesis, melatonin disimpen ing kelenjar pineal.Eksitasi simpatik ngontrol sel kelenjar pineal kanggo ngeculake melatonin.Sekresi melatonin nduweni irama sirkadian sing jelas, sing dicegah ing wayah awan lan aktif ing wayah wengi.Melatonin bisa nyandhet sumbu gonad hipofisis hipotalamus, nyuda isi hormon gonadotropin ngeculake, gonadotropin, hormon luteinizing lan estrogen follicular, lan tumindak langsung ing gonad kanggo nyuda isi androgen, estrogen lan progesteron.Kajaba iku, melatonin nduweni aktivitas immunoregulasi neuroendokrin sing kuat lan ngobati kapasitas antioksidan radikal bebas, sing bisa dadi terapi antivirus anyar.Melatonin pungkasane dimetabolisme ing ati, lan karusakan saka hepatosit bisa mengaruhi tingkat melatonin ing awak.

  • Diallylamine

    Diallylamine

    Informasi penting:
    Jeneng: Diallylamine

    Nomer CAS: 124-02-7
    Rumus molekul: C6H11N
    Bobot molekul: 97.16
    Formula struktural:

    rinci

  • Dibromomethane

    Dibromomethane

    Informasi penting:
    Jeneng: Dibromomethane

    Nomer CAS: 74-95-3
    Rumus molekul: CH2Br2
    Bobot molekul: 173.83
    Formula struktural:

    Dibromomethane (1)

  • L-Theanine

    L-Theanine

    Informasi penting:
    Jeneng Inggris: L-Theanine

    Nomer CAS: 3081-61-6
    Rumus molekul: C7H14N2O3
    Bobot molekul: 174.2
    Diagram struktur molekul:

    rinci

  • Raspberry Ketone

    Raspberry Ketone

    Informasi penting:
    Jeneng: Raspberry Ketone

    Nomer CAS: 5471-51-2
    Rumus molekul: C10H12O2
    Bobot molekul: 164.2
    Formula struktural:

    rinci'

  • Alil bromida

    Alil bromida

    Informasi penting:
    Jeneng: Allyl bromide

    NOMER CAS: 106-95-6
    Rumus molekul: C3H5Br

    Bobot molekul: 120.98
    Formula struktural:

    Alil bromida

  • Dichlormid

    Dichlormid

    Informasi penting:
    Jeneng: Dichlormid

    Nomer CAS: 37764-25-3
    Rumus molekul: C8H11Cl2NO
    Bobot molekul: 208.09
    Formula struktural:

    Dichlormid (3)

  • N-asetil-L-tirosin

    N-asetil-L-tirosin

    Informasi penting:
    Jeneng: N-asetil-l-tirosin

    NOMER CAS: 537-55-3
    Rumus molekul: c11h13no4
    Bobot molekul: 223.22
    Formula struktural:

    rinci

  • Dichloroacetyl chloride

    Dichloroacetyl chloride

    Informasi penting:
    Jeneng: Dichloroacetyl chloride

    Nomer CAS: 79-36-7
    Rumus molekul: C2HCl3O
    Bobot molekul: 147.39
    Formula struktural:

    rinci

  • Hordenine hidroklorida

    Hordenine hidroklorida

    Informasi penting:
    Jeneng: Hordenine hydrochloride

    Nomer CAS: 6027-23-2
    Rumus molekul: C10H16ClNO
    Bobot molekul: 201.69
    Formula struktural:

    rinci